Podelitev klubskih priznanj

ŽOK Ljutomer podelil priznanja

Na zadnji tekmi sezone 2018/2019, ki je bila odigrana v soboto 20. aprila 2019 proti ekipi Roto Kema Puconci, smo podelili klubska priznanja.

 

Po zaključku tekmovanja v 1 A državni ligi za ženske, kjer je ŽOK Ljutomer tekmoval v sezoni 2018/19, je klub po zadnji prvenstveni tekmi v prvi ligi, ki je bila odigrana 20.4.2019 v domači dvorani v Ljutomeru, pripravil krajšo slovesnost na kateri se je zahvalil vsem igralkam kluba, ki so igrale v tej sezoni v najvišji državni ligi. Prav tako pa se je zahvalil tudi vsem igralkam, ki so v članski ekipi igrale dve ali več let in sicer od tekmovalne sezone 2009/10, ko je klub spet začel tekmovati z člansko ekipo. Zahvala je šla tudi vsem trenerjem, statistikom ter članoma upravnega odbora, ki v klubu aktivno delujeta od sezone 2009/10.
 
Priznanja oziroma zahvalo, ki sta jih v imenu kluba podelila predsednik kluba g. Saša MAKOTER in član upravnega odbora g. Primož GOLENKO, so dobile naslednje igralke, ki so tekmovale v 1 A državni ligi v sezoni 2018/19: Kaja MAKOTER, Barbara PETEK, Nataša ANŽELJ, Lisa ROSIĆ, Sara KUTNJAK, Tjaša RAKUŠA, Nika KOSI, Ana NEDOK, Valentina KOSI, Hana HOCHSTATTER, Lea BELEC in Maša VNUK. Za isto obdobje in delo v klubu so priznanje dobili še trener članske ekipe g. Andrej Tot ter statistika g. Bruno Balažic in g. Teo Broder.

Priznanje so dobili tudi trenerji, ki so v klubu delovali od leta 2009 dalje in sicer g. Boris SMODIŠ, g. Janko HOCHSTATTER in g. Branko PUŠENJAK.

Za isto obdobje igranja v članski ekipi so  priznanja dobile igralke: Urška ŠPILAK (prej Smodiš), Lara MAKOTER, Saška BELEC, Nuša LAŠIČ, Sara VOZLIČ, Tjaša KOVAČIČ, Anja BRENČIČ, Sabina ŠTUHEC, Veronika MIKL, Monika SLAVIČ (prej Mihorič) in Katja MURKOVIČ.

Ustna zahvala je bila izrečena še vsem številčnim igralkam kluba, ki so od sezone 2009/10 igrale za člansko ekipo.

Posebno priznanje za dolgoletno delo v klubu, ki traja vse od leta 2008 pa sta prejela nekdanji predsednik kluba in sedanji podpredsednik g. Zoran Kosi ter tajnik kluba g. Jože Makoter.  

Vsem iskrene čestitke ter zahvala za prispevek k uspešnemu delu kluba.