Članice pričele s pripravami

odlična obiskanost prvega treninga

V sredo, 12.8.2020, so se na prvem treningu v pripravah za tekmovalno sezono 2020/21, zbrale igralke članske ekipe ŽOK Ljutomer. Trenerju, Bojanu Novaku, se je na treningu, na veselje vodstva kluba,  pridružila večina igralk,..

..ki so nastopale za klub v prejšnji sezoni in sicer, Kaja Makoter, Sara Sakovič, Barbara Petek, Sara Kutnjak, Nika Kosi, Adela Pintarič, Tjaša Rakuša ter Tamara Svatina.  

Dodatno je bilo vodstvo kluba zadovoljno ob vedenju, da so se na treningu prvič zbrale tudi igralke, ki bodo v novi sezoni več kot okrepile klubske vrste ter bile izjemna popolnitev maloštevilne ekipe iz prejšnje sezone. ŽOK Ljutomer so za tekmovanje v 1. B ligi državnega prvenstva v odbojki za članice, okrepile naslednje igralke: Veronika Mikl - nekdanja igralka ŽOK Ljutomer, nazadnje igralka OK Gorica in reprezentance Slovenije, Urša Stavbar - nekdanja igralka Nove KBM in ŽOK Ptuj, Monika Banfi - ki se vrača v aktivno igranje odbojke po dveh letih, prej pa bila igralka ŽOK M. Sobota in ŽOK Kema Puconci,  Anja in Ana Kolmanič - perspektivni mladi igralki , ki prihajata iz ŽOK M. Sobota ter Ana Stankovič-nekdanja igralka Muranie Lendava, ki prihaja iz sosedne Štrigove (RH).

Prvemu treningu članske ekipe, kjer bodo nabirale prve izkušnje na najvišjem nivoju, pa so se tokrat pridružile še mlajše igralke kluba in sicer Laura Barber, Marija MarkrabAlisa Oletič, Stela Kosi in Benja Šmauc.

Vse igralke in trenerja, je na prvem treningu pozdravil predsednik kluba, Saša Makoter ter člani upravnega odbora, ki so vsem igralkam in trenerju, zaželeli dobrih priprav, v nadaljevanju uspešnih iger v državni  ligi ter dobrega počutja v klubu.