Odličen uspeh najmlajših odbojkaric

Turnir v Šempetru

Ekipa MINI odbojke ŽOK Ljutomer (letnik 2011 in mlajše), se je v nedeljo, 9.1.2022, udeležila mednarodnega turnirja v odbojki, ki ga je organiziral Odbojkarski klub SIP Šempeter.

Najmlajše igralke ŽOK Ljutomer, so se na prvem tekmovanju svoji odbojkarski karieri odrezale več kot odlično. V konkurenci 20 ekip so na koncu tekmovanja zasedle 2. mesto ter s to uvrstitvijo presenetile sebe, trenerko in vodstvo kluba. Izjemno.

Punce so v svoji predskupini 5 ekip najprej dosegle 2. mesto, ki jim je prineslo uvrstitev v ¼  tekmovanja. Tam so premagale ekipo, ki prihaja iz najboljšega ženskega odbojkarskega kluba v Sloveniji, OK NKBM Bela z rezultatom 2:1, v polfinalu pa še nato ekipo domačega kluba, SIP Šempeter I , prav tako z 2:1. V finalni tekmi, je puncam malo pošla moč, saj  so vse dekleta vse tekme odigrale praktično brez zamenjave. Je pa bila ekipa Braslovč, nekoliko boljša, tako da je zasluženo zmagala z rezultatom 2:0.  

Ne glede na poraz v finalu, so punce iz Ljutomera, na turnirju prikazale odlično igro ter znova dokazale, da se v Ljutomeru ni bati, da bi ženska odbojka kmalu zamrla.

Na turnirju so ob odličnem vodenju ekipe s strani trenerke, Tjaše Rakuša ter glasnem navijanju prisotnih staršev, igrale: Nika Modlic, Lina Osterc, Lana Nemec, Nika Novak, Lia Cmrečnjak in Manaja Jakič.

Iskrene čestitke vsem puncam, trenerki in staršem, ki so spremljali ekipo v Šempetru.